Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου συνεδρίασε η δημοτική ομάδα «Νέα Δημοτική Πρωτοβουλία» που στηρίχτηκε στις εκλογές του 2006 από τη Ν.Δ. και το Λ.Α.Ο.Σ, με επικεφαλή το Δημοσθένη Σταματάτο, προκειμένου να αποφασίσει αναφορικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Στη συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκαν εκτός από τη δημοτική ομάδα και μέλη που στηρίζουν τη δημοτική παράταξη, τέθηκαν σε ψηφοφορία όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τον ενοποιημένο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδωσε το 10% των ψηφισάντων στηρίζει την υποψηφιότητα του κυρίου Κούλη Βρεττάκου και το 90% την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Ρέντη κύριου Γιώργου Ιωακειμίδη. Οι άλλοι υποψήφιοι συνδυασμοί δεν έτυχαν καμίας ψήφου.
Από την ψηφοφορία απεχώρησε ο κύριος Γιώργος Μαρτίνος και απείχε ο κύριος Ηλίας Μάκρας, νυν δημοτικοί σύμβουλοι. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημοσθένης Σταματάτος- ο οποίος δε συμμετείχε στην ψηφοφορία για λόγους αρχής, πήρε το λόγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας και δήλωσε ότι «Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της δημοτικής μας ομάδας που αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη και παράλληλα να κατέλθω υποψήφιος στο συνδυασμό του. Τέλος, σέβομαι απόλυτα και στηρίζω την απόφαση να βοηθήσουμε όλες τις υποψηφιότητες των ρεντιωτών δημοτικών συμβούλων, σε όποιο συνδυασμό κι αν επιλέξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.