Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ



P

Το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι; Για να κοιμάται κάθε βράδυ το παιδί σας και να βλέπει όνειρα γλυκά είναι ώρα να κάνετε το παιδικό δωμάτιο να λάμπει και να φωσφορίζει στο σκοτάδι! 
Η ώρα του ύπνου θα είναι μαγική! Θα κοιτάει το δωμάτιό και θα κάνει τόσα όνειρα. Μπορείτε να βρείτε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και να μετατρέψετε το ταβάνι σε έναστρο ουρανό!
Ξέρετε ότι υπάρχουν σπρέι με χρώμα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι; Γιατί δεν δοκιμάζετε να φτιάξετε παρέα μια πόλη που να λάμπει στο φως του φεγγαριού και των άστρων;  
Σκεφτείτε ένα βράδυ, να σβήσετε τα φώτα και να παίξετε μ’ αυτά τα παιχνίδια στο δωμάτιο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα υπέροχα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας, αγκαλιά, στο σκοτάδι! 
Δείτε, ακόμα, υπάρχει μία μαγική, πράσινη, σκόνη που λάμπει στο σκοτάδι! Την ανακατεύετε με χρώμα τοίχου, παίρνετε πινέλο και βάφετε τα όνειρά σας!Με αυτήν την σκόνη μπορούμε, εκτός από να βάψουμε, να την ανακατέψουμε με πλαστελίνη και να φτιάξουμε γλυκά που φωσφορίζουν! Μην ξεχνάτε βρισκόμαστε σ’ έναν άγνωστο πλανήτη με εξωγήινους!
Μπορείτε να την βρείτε σε ότι χρώμα φανταστείτε ! Δεν φαντάζεστε την χαρά που θα κάνει το παιδί σας με αυτό το παιχνίδι!
Και το παιχνίδι χωρίς φώτα, δεν σταματάει ποτέ! Δείτε αυτά τα μπαλόνια είναι μοναδικά γιατί φωσφορίζουν όταν τα φουσκώσετε την νύχτα! 
Τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο amazon
Όταν τα φώτα κλείνουν αρχίζει το πάρτι! Και μετά από όλα αυτά, ένα, είναι σίγουρο, το παιδί σας δεν θα φοβάται πια το σκοτάδι αλλά θα το φοβάστε, εσείς, γιατί θα το κάνει να μένει ξύπνιο όλη την νύχτα! Καλή διασκέδαση! 
ΠΗΓΗ : paizoumemazi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.