Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Για μπανάκι»… στα θαλασσοδάνεια! (Θα πληρώσει… ο επόμενος!)


«Από την άλλη, σήμερα αυτή τη δημοτική περίοδο στους παιδικούς σταθμούς οι εργαζόμενοι κάνουν ρεφενέ για να πάρουν τρόφιμα και μείωσαν και την ποιότητα και την παροχή του φαγητού στα παιδιά. Υπόστειλαν τις λειτουργίες στα ΚΑΠΗ και επέβαλλαν αμοιβή για ό,τι παρέχουν στους ηλικιωμένους και φυσικά κατήργησαν (και όχι μόνο γι’ αυτούς) τα θαλάσσια μπάνια θεωρώντας τα σπατάλη».
… «Δημιουργήσαμε νέες υποδομές και δράσεις θαλάσσια μπάνια, θερινή απασχόληση για εκατοντάδες παιδιά που μένουν το καλοκαίρι στη πόλη χωρίς κανένα κόστος για το δημότη».
(Απόσπασμα από την ομιλία του κ. Σ. Μπενετάτου, στην εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. για τις εκλογές στο «Μάνος Λοΐζος», την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης»).

Για όσους δεν το γνωρίζουν να πούμε ότι πράγματι, ο κ. Σ. Μπενετάτος ως Δήμαρχος, είχε οργανώσει πρόγραμμα με καλοκαιρινά θαλάσσια μπάνια, για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. της Νίκαιας και άλλους δημότες, με πούλμαν που τους πήγαιναν… στην ιδιωτική πλαζ «Yabanaki», στη Βάρκιζα!
Το χρέος μόνο από αυτή την «ιδέα», έφτασε τα €175.000,00, αφού ο κ. Μπενετάτος… πολύ απλά, δεν πλήρωνε ούτε τα πούλμαν, ούτε την πλαζ!
Η λογική του κ. Μπενετάτου με απλά λόγια: «Κάνω Κοινωνική Πολιτική με χρήματα που δεν έχω και… θα πληρώσει ο επόμενος».

Κι έτσι έγινε…
Ο κ. Ιωακειμίδης εξόφλησε σχεδόν στο σύνολό της (και) αυτή την οφειλή και επειδή έπρεπε να πληρώσει και μερικές… εκατοντάδες τέτοιες ακόμα, που του άφησε «προίκα» ο προηγούμενος Δήμαρχος, σταμάτησε το συγκεκριμένο «κοινωνικό έργο».

Τώρα, αφού έχετε ένα δείγμα για τον «τρόπο» με τον οποίο ο κ. Μπενετάτος αντιλαμβανόταν την «Κοινωνική Πολιτική» και τα «έργα» του Δήμου, μπορείτε να καταλάβετε… γιατί τον παρέδωσε με €87.000.000,00 χρέος και δυσθεώρητα δάνεια!

Για τα υπόλοιπα που αναφέρει, περί «ρεφενέ» των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς, την «ποιότητα» του φαγητού για τα παιδάκια, ή την «υποστολή» λειτουργιών των Κ.Α.Π.Η. και την αμοιβή για παροχές στους ηλικιωμένους… εμείς τι να πούμε…
Προφανώς περιγράφει τις αναμνήσεις του μέχρι το 2010!

Α! Να μην ξεχάσουμε και το άλλο:
Ο κ. Μπενετάτος θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος!

Α-25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.