Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ένα πρόσωπο - έκπληξη ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα


 
 
Η πληροφορία κυκλοφορεί στα επιχειρηματικά στέκια της Αθήνας και προκαλεί εντύπωση, στο άκουσμα της. Εν μέσω της κρίσης, ένας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους Αμερικανούς επενδυτές διεθνώς, ο κ. Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο να έλθει και να συμμετάσχει σε ένα μεγάλο project το οποίο βρίσκεται στα σκαριά, στη χώρα μας.
Ο λόγος αφορά στην αξιοποίηση του Ελληνικού και όλης της παραθαλάσσιας έκτασης στην προμετωπίδα του, που προωθείται από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών (και όχι μόνο).
Ο κ. Τραμπ, συγκεκριμένα, φέρεται να ενδιαφέρεται να στήσει στην περιοχή ένα μεγάλο συγκρότημα ψυχαγωγίας, κατά τα αμερικανικά πρότυπα, το οποίο θα πλαισιώνεται από τα διάφορες εκφάνσεις του real estate, στο οποίο άλλωστε εξειδικεύεται.
Η πρώτη κρούση των ανθρώπων του με τους ανθρώπους του δικούς μας Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, φέρεται να έχει γίνει ήδη, στις Κάννες της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας έκθεσης και με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια, αν βεβαίως υπάρξει. Όλα τα ενδεχόμενα, πάντως, είναι ανοικτά, λένε από ελληνικής πλευράς.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.