Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο Βαλβέρδε χτύπησε "καμπανάκια" στο Ρέντη


 
 
Η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και η βαριά τιμωρία των "πράσινων" για τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών τους στο ματς εκτόξευσαν τη διαφορά από το +4 στο +10 για τους Πειραιώτες, γεγονός που τους έχει φέρει μία ανάσα από τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Έχουν μάλιστα την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα στα τελευταία 16 χρόνια και 39ο συνολικά στην ιστορία τους το βράδυ της Κυριακής, σε περίπτωση που νικήσουν τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και δεν καταφέρει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός να περάσει νικηφόρα από το "Γεντί Κουλέ" απέναντι στον ΟΦΗ.
Το γεγονός αυτό έχει φέρει μάλιστα μία σχετική χαλάρωση στους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να το διαπιστώνει αυτό στις τελευταίες προπονήσεις και να φροντίζει να τους κρατάει σε εγρήγορση πριν από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
"Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Δεν κοιτάμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Με τον ΟΦΗ πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά έχουμε και τη ρεβάνς. Τώρα είναι το μυαλό μας στο παιχνίδι της Τρίπολης", τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε:
"Ο Αστέρας είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα τον τίτλο και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι.
Μόνο νίκη την Κυριακή", ήταν το σύνθημα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θέλει σίγουρα να δει την ομάδα του νικήτρια απέναντι στους Αρκάδες, που τον υποχρέωσαν στον πρώτο γύρο στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα αλλά και οι οι οποίοι συνιστούν τη μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει φέτος από τους "ερυθρόλευκους".

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.