Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

To ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ Γερουλάνου!


 
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα της ξεφτίλας του Υπουργού Πολιτισμού ήταν η κοπάνα του από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, που τον δικαιολόγησε προκλητικά!
Τέτοιο ξεφτιλίκι, τέτοιο μέγιστο ξεγύμνωμα δεν έχει ξαναγίνει! Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν να εμφανιστεί απόψε στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ και να μιλήσει για θέματα που αφορούν και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Από τη στιγμή όμως που έμαθε ότι στο πάνελ και στις παρεμβάσεις θα υπάρξουν και εκπρόσωποι των ομάδων της Super League, τότε την κοπάνησε και δεν εμφανίστηκε στο studio!
«Tαξιδεύει για το Βερολίνο, για θέματα τουρισμού» όπως είπε ο οικοδεσπότης της «Δίκης», Κυριάκος Θωμαΐδης. Τόσο πολύ φοβάται το ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ο Παύλος Γερουλάνος από τους εκπροσώπους της Λίγκας που προτίμησε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα και να την …κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, για να μην ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο!
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι και ο ΣΚΑΪ πέρασε στο «ντούκου» την απουσία του Παύλου Γερουλάνου και απλά τόνισε, διά στόματος Θωμαΐδη, ότι θα βρίσκεται στο στούντιο την ερχόμενη Δευτέρα! Ούτε γάτα, ούτε ζημιά δηλαδή για την κοπάνα, μας το πέρασαν χαλαρά και χωρίς πολλές αναφορές! Αλλά τι να λέμε τώρα για τον γνωστό, γραφικό Κυριάκο Θωμαΐδη και το κανάλι του.
Ο άνθρωπος ξέρει την αλήθεια και αντί να την αποκαλύψει, μας λέει για ανύπαρκτα ταξίδια του Υπουργού, την ίδια στιγμή που ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, τον ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ, διαψεύδοντας τον ανοιχτά πλέον!
Ήταν δε χαρακτηριστικό το γεγονός όταν ο Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι είχε πληροφόρηση από τις 20.00, μέσω στελεχών του καναλιού ότι ο Παύλος Γερουλάνος δεν επιθυμούσε να κάνει διάλογο με εκπροσώπους των ομάδων της Super League! Εκεί λοιπόν, ο Κυριάκος Θωμαΐδης «πάγωσε» και μας είπε ότι αυτές οι λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Ένα είναι σίγουρο: Ο Παύλος Γερουλάνος δείχνει απόψε για πολλοστή φορά πόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ είναι! «Σήκωσαν» τα αρχαία ευρήματα στο μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας και ο Γερουλάνος κρυβόταν πίσω από μία παραίτηση, ανύπαρκτος και ΞΕΓΥΜΝΩΜΕΝΟΣ από την κοινωνική οργή! Το ίδιο επιχειρεί να κάνει και με την κατάπτυστη παρεμβατικότητα του πάνω στο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ας τον υπερασπιστεί απόψε ο Θάνος Μπλούνας, που υποστήριζε με θέρμη από το soccerplus.gr και τη «Δίκη» του ΣΚΑΪ ότι ο Γερουλάνος δε φοβάται το διάλογο! Γνωστός άλλωστε και ο ρόλος του Μπλούνα να το παίζει ως υπερασπιστής του Γερουλάνου και κωμικός «εξυγιαντής» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με όλα τα παραπάνω, αποδεικνύεται τελικά, ότι ο Γερουλάνος τον ΤΡΕΜΕΙ και για το λόγο αυτό ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ με αυτόν τον φτηνό τρόπο!!
Πηγή: Olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.