Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά τον τραυματισμό του


Ραγδαία είναι η επιδείνωση της υγείας τουΜίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος εδώ κι αρκετές ώρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Όπως μετέδωσαν το γαλλικό και γερμανικό πρακτορεία ειδήσεων, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει πέσει σεκώμα λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη μετά το χτύπημα στο κεφάλι του πάνω σε βράχο.
Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1 έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες και πλέον υπάρχει κίνδυνοςακόμη και για τη ζωή του.

Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τηςΓκρενόμπλ όπου μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Αρχικά είχε διακομιστεί με ελικόπτερο στο Μουατιέ μετά τον τραυματισμό του.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ενημέρωσε, με ιατρικό ανακοινωθέν, για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, τονίζοντας: "Ο κύριος Σουμάχερ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση".

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση και αναμένεται πλέον νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Στο πλευρό του Γερμανού παγκοσμίου πρωταθλητή οι αντίπαλοί του

Οι αντίπαλοι του Μίκαελ Σουμάχερ, έστειλαν μέσω twitter τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Ο Φελίπε Μάσα έγραψε: "Προσεύχομαι για εσένα αδερφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα. Ο Θεός να σε προστατεύει Μίκαελ".

Ο Τζένσον Μπάτον έγραψε: "Οι σκέψεις μου είναι με τον Μίκαελ Σουμάχερ αυτή τη δύσκοη στιγμή. Ο Μίκαελ έχει περισσότερο από κάθε άλλον τη δύναμη να το ξεπεράσει".

Ρομάν Γκροζάν"Όλες οι σκέψεις μας στον Σούμι και την οικογένειά του. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα".

Ζαν-Ερίκ Βερν"Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Μίκαελ, ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Άντριαν Σούτιλ"Ελπίζω ο Μίκαελ Σουμάχερ να γίνει γρήγορα καλά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτόν και την οικογένειά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.