Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έντονα προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αττική το κύμα κακοκαιρίας


. Έντονα προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αττική το κύμα κακοκαιρίαςΥπάρχουν σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπου αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Μάλιστα λόγω του πλημμυρισμένου οδοστρώματος έχει κλείσει η Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.


Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 150 κλήσεις για αφαίρεση αντικειμένων, πτώση δέντρων και αντλήσεις υδάτων στην Αττική.....


Μεγαλύτερης έκτασης προβλήματα καταγράφονται στην Πελοπόννησο και ιδίως στην περιοχή της Τρίπολης. Σε εξέλιξη βρίσκεται καταιγίδα με βροχή και χαλάζι στο οροπέδιο της Μαντινείας με αποτέλεσμα να παρατηρούνται έντονα προβλήματα στην Τρίπολη, αλλά και στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης στο ύψος του Αγ. Χαράλαμπου.

Με δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, από το ύψος του Αγίου Χαράλαμπου έως το εργοστάσιο Σακελλαράκου κι ως την Κερασίτσα όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα νερού στο οδόστρωμα.

Ακόμα και στην εθνική οδό Τρίπολης - Βυτίνας λίγο μετά την Τρίπολη τα νερά έχουν πλημμυρίσει το οδόστρωμα. Επίσης σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα στην Τρίπολη, όπου αρκετά υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και καταστημάτων έχουν γεμίσει με νερά.

Χείμαρρος στα δυτικά της πόλης, με το ύψος του νερού να φτάνει τα 45 εκατοστά, έχει δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα σε σπίτια και καταστήματα, ενώ η πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 200 κλήσεις.

Επίσης πρόβλημα υπάρχει στον περιφερειακό της πόλης αλλά και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Αργους, λίγο πριν το χωριό του Στενού, όπου έχουν πλημμυρίσει σπίτια και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των ενοίκων.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν επίσης στα χωριά Κακούρι, Νιοχώρι και Ζευγολατιό.

Στα Καβάσιλα Ηλείας ένας άνδρας τραυματίστηκε από πτώση δέντρου, ενώ σε άλλο περιστατικό στην ίδια περιοχή δέντρο έπεσε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία όμως δεν τραυματίστηκαν.

Νωρίτερα, στην Πάτρα, τμήμα μπαλκονιού έπεσε από κτίριο επί της οδού Αγίου Ανδρέου με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.