Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Χιλιάδες κινέζικες μαϊμούδες στου Ρέντη – Μεγάλη επιτυχία του Τ.Α. και της Δημοτικής Αστυνομίας Νίκαιας- Η enpeiraiei.gr στην αποθήκη με τα είδη απομίμησης μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων


Μεγάλη επιτυχία των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και της Δημοτικής Αστυνομίας Νίκαιας – Ρέντη. Κατόπιν έρευνας που διήρκεσε τρεις περίπου μήνες, εντόπισαν μεγάλη αποθήκη με χιλιάδες είδη απομίμησης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στη βιομηχανική περιοχή του Ρέντη.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη ένδυσης κι υπόδησης, αξεσουάρ, ρολόγια και τσάντες – μαϊμού που έφεραν διακριτικά γνωστών μεγάλων ευρωπαϊκών εμπορικών οίκων. Σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία υπό τον αντιδήμαρχο Δημοσθένη Σταματάτο παρουσία ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Ρέντη και εκπροσώπων των εν λόγω εταιρειών, απομάκρυνε τα παράνομα είδη με απορριμματοφόρα του Δήμου και προχώρησε στη συνέχεια στην καταστροφή τους προκειμένου να μην επαναδιοχετευτούν στο παραεμπόριο. Ο ιδιοκτήτης διαφεύγει τη σύλληψη.
Μιλώντας στην enpeiraiei.gr ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας Δημοσθένης Σταματάτος δήλωσε ότι «το παραεμπόριο είναι μάστιγα για την ελληνική οικονομία. Λόγω έλλειψης προσωπικού, κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες. Το τελικό αποτέλεσμα μάς ικανοποιεί. Στη Νίκαια και τον Ρέντη έχουμε πατάξει το παραεμπόριο και σχεδόν το έχουμε μηδενίσει».
πηγη: Posted date: February 24, 2012In: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, Κεντρικα Νεα| comment : 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.