Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σεισμός στην απονομή του Πρωταθλήματος των Rangers

aponomi

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε και "επίσημα" η περσινή αγωνιστική περίοδος. Στη χοροεσπερίδα των Rangers έγινε η απονομή και η βράβευση των συντελεστών του Πρωταθλήματος 2012-13 παρουσία πλήθους κόσμου.
Η βραδιά ξεκίνησε με βραβεύσεις που οι Rangers θεωρούν τη βοήθειά τους πολύ σημαντική:
- Της οικογένειας Σπανού, για την επί δεκαετίες προσφορά της στον Ιωνικό είτε από διοικητική θέση, είτε ως χορηγός. Την πλακέτα παρέλαβε μέλος της διοικητικής επιτροπής, αφού ο Μιχάλης Σπανός δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί. Αν και μακριά όμως, στήριξε οικονομικά την εκδήλωση των Rangers δείχνοντας την αγάπη του για το Σύνδεσμο και το έργο του.
- Του Σάκη Τσιώλη, που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και τόνισε ότι οι δύσκολες ημέρες πέρασαν αφού τον Ιωνικό πλέον οδηγεί ο πιο κατάλληλος άνθρωπος, με αγάπη στο σύλλογο που θα τον επαναφέρει στη φυσική του θέση.
- Του επιχειρηματία Αναστάσιου Χίλιου, βασικού χορηγού του Ιωνικού στη διάρκεια της διοικητικής θητείας των Rangers. Ο Χίλιος προερχόμενος από τα σπλάχνα του Συνδέσμου, βοήθησε αποφασιστικά την προσπάθεια για την αναγέννηση του Ιωνικού ειδικά τους πρώτους δύσκολους μήνες.
- Του Σωκράτη Γέμελου, πιστού στρατιώτη του Ιωνικού. Ο Γέμελος, παίκτης της ομάδας από το 1965, υπηρέτησε στη συνέχεια την αγαπημένη του ομάδα ως προπονητής. Στις δυσκολότερες στιγμές του Ιωνικού την τελευταία διετία, στήριξε αποφασιστικά την προσπάθεια ηθικά και οικονομικά.
- Του Γιάννη Μητροφάνη, που συμπληρώνει 20 χρόνια υπηρεσίας στον Ιωνικό ως φυσικοθεραπευτής. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Μητροφάνης έδειξε πόσο δεμένος είναι με την ομάδα, αφού έβαλε στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να βοηθήσει τον Ιωνικό.
- Του δημοσιογράφου Τόλη Κοτζιά, της "φωνής" του Ιωνικού στα ΜΜΕ. Κόντρα στη μόδα που θέλει τους δημοσιογράφους να προβάλουν τις "μεγάλες", εμπορικές ομάδες, ο Τόλης όχι μόνο προβάλει τον Ιωνικό αλλά και πολλές φορές επεμβαίνει με άρθρα του για να αποκαταστήσει την αλήθεια που σκοπίμως ή μη, αποκρύπτεται. Εκτός από την επαγγελματική του ιδιότητα ο Κοτζιάς ακολουθεί πιστά τον Ιωνικό στα γήπεδα ως φίλαθλος είτε μέσα, είτε έξω από τη Νεάπολη.
Βραβεύτηκε ακόμη η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού για την άνοδο στη Β Εθνική κατηγορία. Το κύπελλο παρέλαβε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγιάννης, που γνώρισε την αποθέωση. 
Στη συνέχεια οι Rangers βράβευσαν τον Παναγιώτη Σκαφτούρο, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 9ου ομίλου και τον Ανδρέα Ατματζίδη ως MVP της Πρωταθλήτριας ομάδας του Ιωνικού.
Ακολούθως προσκλήθηκαν ονομαστικά όλοι οι πρωταθλητές για να παραλάβουν τα μετάλλια και τα αναμνηστικά τους. Οι παίκτες που έδωσαν στον Ιωνικό το πρωτάθλημα είναι (αλφαβητική σειρά): Αδαμόπουλος Κώστας, Ανδρεαδάκης Μπάμπης, Ατματζίδης Ανδρέας, Αχλαδιώτης Παναγιώτης, Γεωργίου Δημήτρης, Γιαλελής Γιώργος, Διάκος Γιώργος, Ιγκλι Σεβάι, Καρνέζης Γιώργος, Κατσαβριάς Αγγελος, Κουμουλίδης Θοδωρής, Κουρκούνας Παναγιώτης, Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης, Λαμπρινάτος Ιούλιος, Μαντούβαλος Πέττρος, Μαργιόλης Γιώργος, Μαυρίδης Γιάννης, Μιχαλακάκος Γιάννης, Μωυσιάδης Στάθης, Παπαδάκος Σταύρος, Πολίτης Γιώργος, Σκαφτούρος Παναγιώτης, Σταμπούλογλου Μπάμπης, Τζιώτης Κώστας, Τσακίρης Γιάννης, Τσιπλάκης Θανάσης, Χιώτογλου Δημήτρης. Προπονητής οΚώστας Παρθενίου, γενικός αρχηγός ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Κρούπης, φυσικοθεραπευτής ο Γιάννης Μητροφάνηςκαι φροντιστής ο Γιώργος Γεωργίτσης.
Ο Γιάννης Σπάθας, πάντοτε κοντά στον Ιωνικό (σ.σ. την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος ταξίδεψε στη Μύκονο για να βρεθεί κοντά στην ομάδα) παρέδωσε την κούπα του πρωταθλήματος στον αρχηγό του Ιωνικού, Γιώργο Μαργιόλη, για να ακολουθήσει... σεισμός από τον κόσμο!
Η έκπληξη που επεφύλασαν οι Rangers αφορούσε τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Συνδέσμου, Στέλιο Παλαιοχωρίτη. Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων ζωής του Συνδέσμου, οι Rangers του παρέδωσαν τιμητική πλακέτα ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που δημιούργησε το οπαδικό κίνημα του Ιωνικού, αλλάζοντας μια για πάντα την ιστορία της ομάδας.
Με τη συμπλήρωση του "τελετουργικού" ξεκίνησαν οι χοροί! Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που το κέντρο θύμιζε... Νεάπολη από τα συνθήματα των Rangers.
Ευχή όλων, στην επόμενη εκδήλωση να πανηγυριστεί ένα ακόμη πρωτάθλημα.
RANGERS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.