Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο τη Ρούμπιν έχει στο μυαλό του ο Βαλβέρδε που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται το κρύο αλλά τη ρωσική ομάδα. Πρόσθεσε, όμως, ότι οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε τη συνέντευξη του λέγοντας: «Ήρθαμε για να
παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρούμπιν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντάω τέτοιο κρύο».

Για τη ρωσική ομάδα: «Η Ρούμπιν είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα Διαθέτει συμπαγή άμυνα και δεν χάνει εύκολα, ενώ είναι γρήγορη και επικίνδυνη μπροστά με τους Κασάεφ, Καραντενίζ και Μάρτινς».

Για το αν είναι θρήσκος, όπως ο αντίπαλος προπονητής, Κούρμπαν Μπέρντιγεφ: ««Όχι, δεν θα έλεγα ότι είμαι θρήσκος. Δεν ήμουν προληπτικός μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι υπερβολικοί με αυτά τα πράγματα και έτσι άρχισα να αποκτάω κι εγώ προλήψεις».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Όντως, τα πράγματα δεν είναι ήσυχα τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο, που η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές όπως και όλη η Ευρώπη. Όμως οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν. Εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο, που περνά δύσκολα».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα: «Ξέρουμε πως ο Αβραάμ θα λείπει και θα πρέπει να αποφασίσω ποιος θα πάρει την θέση του. Δεν έχω αποφασίσει την ενδεκάδα γιατί περιμένω να δω σε τι κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες μετά το ματς με την ΑΕΚ και να βάλω τους πιο έτοιμους. Θα επιλέξω τους πιο δυνατούς. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση. Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο θα κρυώνουν περισσότερο από αυτούς που θα αγωνίζονται».

Μανιάτης: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο»
Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έδωσε το παρών στη συνέντευξή Τύπου για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν και στάθηκε όπως είναι φυσικό στο κρύο που επικρατεί στη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τρίτης:
«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA αν θα γίνει το παιχνίδι και αν αποφασιστεί ότι θα γίνει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε ο μεσοαμυντικός των Πειραιωτών.

Για το αν η απραξία της Ρούμπιν θα παίξει ρόλο: «Πιστεύω ότι ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του έχουν δει πολλές φορές τη Ρούμπιν. Περιμένουμε να μας την αναλύσει και να μας δείξει το βίντεο. Είναι καλό για εμάς ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι και αυτοί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με αυτές τις θερμοκρασίες γιατί άνθρωποι είναι. Βέβαια είναι πιο συνηθισμένοι από εμάς σε αυτές τις θερμοκρασίες».

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοιες συνθήκες αγώνα και πολλοί από τους συμπαίκτες μου. Η κατάσταση μου είναι καλή δεν έπαθα κάτι σημαντικό με την ΑΕΚ είχα κάτι κράμπες, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά τώρα είμαι καλά».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη; «Σίγουρα αυτή την στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Europa League. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει και το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Όλη η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στους στόχους της ειδικά από το παιχνίδι της Τούμπας και μετά και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας τεχνητός χλοοτάπητας, όπως αυτός στο «Λουζνίκι»: «Είναι κάτι καινούριο αυτό. Βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε παίξει σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω είναι έβδομης γενιάς και είναι πολύ καλό το χορτάρι και παίζει και η Εθνική Ρωσίας σε αυτό το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την εξάρτηση που θα έχουν οι παίκτες για να προστατευτούν από το τσουχτερό κρύο: «Οι ποδοσφαιριστές επιτρέπεται να φοράνε ισοθερμικά στα χρώματα της ομάδας».

πηγη:
Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_7578.html#ixzz1mIPcrls7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.