Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε το υπουργικό – Κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νέου μνημονίου

   
 
ImageΟμόφωνα εγκρίθηκε -όπως και αναμενόταν- από το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, η νέα δανειακή σύμβαση και αμέσως μετά κατατέθηκε στη Βουλή.
Έτσι μεταφέρεται εκεί η μάχη με τις συνεδριάσεις των ΚΟ των δύο μεγάλων κομμάτων να έχουν προγραμματιστεί για αύριο και φυσικά την ψηφοφορία στη Βουλή για την ψήφιση ή όχι της δανειακής σύμβασης και των μέτρων που την συνοδεύουν.
Λίγο μετά το τέλος του υπουργικού συνάντηση είχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, ο υπουργός, ο οποίος ζήτησε και τη συνάντηση, να δει εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω παραμονή του στην κυβέρνηση.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο Λουκάς Παπαδήμος θα απευθύνει το βράδυ του Σαββάτου διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εξηγήσει την κατάσταση και να δώσει μία σαφέστερη -όπως τουλάχιστον ελπίζει- εικόνα τόσο των μέτρων όσο και του ενδεχόμενου να μην ψηφιστούν και η χώρα να οδηγηθεί σε άτακτη χρεωκοπία.
πηγη:Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.