Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Με τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα συναντηθεί αυριο, σύμφωνα με πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.

Την Τρίτη συνάντηση Μίκη Θεοδωράκη – Πάνου Καμμένου -ραγδαίες εξελίξεις

Την Τρίτη συνάντηση Μίκη Θεοδωράκη – Πάνου Καμμένου -ραγδαίες εξελίξειςΜε τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα συναντηθεί αυριο, σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος. Την συνάντηση ζήτησε ο βουλευτής, ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει, μάλλον στις 19 Φεβρουαρίου, την ίδρυση νέου – αντιμνημονιακού- κόμματος.
Το ραντεβού κλείστηκε μετά από αρκετά τηλεφωνήματα που έκανε ο Π. Καμμένος. Η συνάντηση θα γίνει στο σπίτι του Μίκη στην Ακρόπολη.
Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης παρουσίασαν την Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.Δ.Α), μια κίνηση που, όπως είπαν, αποσκοπεί στη συγκρότηση ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου μέσα από την αντίσταση και την αλληλεγγύη των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.